Amin Naizar's

Portfolio

Blogger Brand New Look..,Coming Soon

2 comments
Assalamualaikum kepada semua.

Hari nie,aku nak bawa berita khas dari meja Google selaku majikan besar www.blogger.com,iaitu laman blog yang terkenal di peringkat lokaliti dan globalisasi.

Memperkenalkan design terbaru Blogger anda:

Akan Datang
Ini ialah salah satu contoh skin terbaru daripada pihak google kepada SEMUA ahli Blogger yang aktif mahupun yang sudah tak aktif tetapi akaun diorang masih lagi aktif.

Menurut "Official Google Blog" pada tahun 2010,diorang telahpun dikategorikan dalam laman blog terbesar di dunia serta merupakan salah satu dari website yang paling banyak dilayari dalam peringkat global.

Para pengguna Blogger pula telah menyiarkan lebih dari setengah bilion post yang mana telah dibaca oleh lebih daripada 400 ribu pengguna aktif di seluruh dunia.

Oleh sebab itu,mereka telah menjanjikan sesuatu yang baru kepada para pengguna blog mereka pada tahun 2011 ini dengan skin yang lebih menarik dan moden.

Jom ikuti sneak peek....
Paparan Post Editor sekarang
Tukar...
Paparan Post Editor akan datang
Lawakan?lebih moden dan elegen
Sekarang kita tengok Dashboard pulak
Paparan dashboard sekarang
Tukar Lagi
Paparan Dashboard akan datang
Lagie Smart
So tunggu jerk tak lama lagi,korang akan merasai menggunakan Blogger serba baru..,

(Akhirnya setelah diorang upgrade Chrome,sudi juga nak upgrade Blogger)

P/S:Nantikan nie juge;
Ahaa..,jangan salah anggap,nie bukan Google Chrome Tau (^_^)
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

Shazrizal Shahmy said...

macam sama jerkkkk....

Amin Naizar said...

ade arr..,ubah Ckit2